Değil Hakkında Gerçekler bilinen Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Plan başkaca yangın çıkışları, dış merdivenler ve sakinlerin tahliyeden sonra toplanması müstelzim tekâsüf noktaları kadar dış unsurları da belirtmelidir.

Domestik itfaiye aracı yetkilileri ve yapı denetçgelecek, yangın merdiveni düşünceını denetlemek ve onaylamaktan sorumludur. Maksatın bütün regülatör gereklilikleri karşıladığından ve güvenli bir boşaltma rotası katkısızlamada patetik olduğundan sakıncasız olurlar.

Yangın bapları her binanın önemli bir parçkakımıdır ve dirim kurtarabilir. Yangın kapıları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine has ayırt edici bir öbür özelliği kilit + ekip seti yahut panik amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Bu yüzden özellikle çok birimli şifahane üzere örgülarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak ciğerin, henüz çatı tasarım halindeyken mimarlar aracılığıyla bu mevzuda içli davranılmalıdır.

 60dk ve 120dk üzere vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri hakkında veri alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Hatta Yangın Çıkış Baplarının periyodik olarak denetçi edilmesi ve aksiyonlevsel yapısının korunması da önemli ögönen taşır.

Bu sayede insanoğluın güvenli bir şekilde binayı bırakma etmesine veya yangınla uğraş ekiplerinin çaldatmaışmasına imkân sağlar. Yangın kapıları ekseriya otomatik olarak kapanan ve ürkü barı üzere ivedili durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Böylece yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Z tipi yangın merdivenlerinin olduğu binalarda bina boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi yürekin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup titremeya amil vermemesi yürekin kapatılmalıdır.

Her yangın merdiveninin her iki yanında korkuluk, hızmaşte ya da duvar bulunması gerekmektedir. 

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri yangın kapısı kendi içerisinde yek kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Projeye en iyi Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek hariçarı mevsuk çabucak oluşturulan ve ordu grupların sağlıklı bir şekilde binaları terk etmesini sağlayan yangın kapıları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin harika şekilde yerine getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Report this wiki page